logo

Egyel bio
zoldseg-es gyumolcslevek

Hasznos zoldseg

A gyumolcsok a sutotok

A gyumolcs squash paradicsom

Osidok ota, a sutotok tartjak gyogyito. Europaban, mint a tok, "megerkezett" a hajok a Columbus es ezzel egy XV szazadban szerzett rendkivuli nepszerusege itt. Az okorban, dinnye (vagyis az ugynevezett gyumolcsei a sutotok) szeles korben hasznaljak a haztartasi szuksegletek: ok is megjelent a celluloz-es szabad gyartas hajok - talak, palackok, hordok.

A zoldseg fajtak husat eszik. Most nem kell, hogy a sutotok etelek, de a nepszeru elelmiszeripari termek, ez maradt a mai napig. De mi vonzza a squash nem csak az ize, hanem a taperteke.

Pumpkin - egyfajta termeszetes vitamin-asvanyi anyag komplex. Champion vitaminok talalhato a sutotok is . Osszehasonlitaskeppen, az o narancssarga fajta beta-karotin tobbszorose, mint az . Raadasul tok gazdag C-vitamin, B1-, B2-, PP, E. sok kalium, kalcium, vas, magnezium, rez, cink, kobalt, szilicium, fluor, valamint ertekes, nelkulozhetetlen a normalis mukodeset a szervezetben. Mindezek miatt, sutotok - novenyi etrend. Mivel az alacsony tartalmanak husa durva novenyi rostok, es szerves savak, sutotok lehet enni akkor is, ha gyulladasos megbetegedesek a gyomor es a belek. Az is hasznos Mert tartalmaz egy komplex asvanyi anyagok resztvevo ver (vas, rez, kobalt, cink).

Flesh kemeny es puha gyumolcsokhoz, kulonbozo kovetkezetesseg, a jo konyha es a husos A rizs, koles. Tok lehet fozni sok finom dietas etelek. Javaslom, probalja meg recept . meghamozott tokot vagja apro darabokra, es megsutjuk egy kis novenyi olajjal. Egy sekely pan fel a fott rizzsel, sult tok es az olaj. Adjunk hozza 2 csesze viz, so, kozel fedot es fozzuk a nagy ho mintegy harminc percig. Szolgaljak ezt a pilaf Paradicsom martassal.

Fozes egy tal legjobb sos vagy friss sutotok. 1 Tok, darabokra vagva Alapjan anyagok stgetman.narod.ru

Kapcsolodo hozzaszolasok:
  1. Pepper
  2. Lagenariya
  3. squash

Squash, lagenariya, paradicsom, paprika, sutotok

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright paradicsom.asert.info All Rights Reserved

Grow zoldsegek magukat